Martini představuje nealkoholickou řadu aperitivů: Floreale a Vibrante

Martini představuje nealkoholickou řadu aperitivů: Floreale a Vibrante

21. 8. 2024 Vyp Od Pavel Srp

Italský životní styl ve znamení „dolce vita“ spočívá ve spontánnosti, uvolněnosti a trávení času mezi přáteli. Jednou z klíčových ingrediencí sladkého života je aperitiv, který je tradičním úvodem k odpoledním a večerním setkáním. Nyní ikonická značka Martini přichází s novinkou – nealkoholickou řadou aperitivů. Květinový Martini Floreale a ovocný Martini Vibrante vám umožní vychutnat si esenci italského dolce vita kdykoliv během dne. Tyto produkty jsou nyní dostupné i v Česku.

Italská tradice a kvalita

Nová nealkoholická řada Martini se stejně jako všechny produkty značky pyšní italským původem. Region Piemont, proslulý svými vinicemi a jedinečnými chutěmi, je místem, kde se rodí prvotřídní produkty Martini. Stejně jako u klasických vermutů je základem této nové řady vysoce kvalitní bílé víno z Itálie. Alkohol je z nápoje jemně odstraněn pomocí vakuové destilace, což zaručuje, že chuť Floreale a Vibrante zůstává autentická, a navíc je obohacena o bylinné extrakty. Výsledkem je nápoj, který dokonale zachycuje charakter Martini a přináší radost ze života v pravém italském stylu.

Přečtěte si také:  CUPRA podporuje průvodce Nejlepší restaurace

Nekompromisní kvalita a jedinečná chuť

Tvůrci nové řady si dali za cíl zachovat nejvyšší kvalitu Martini i v nealkoholické verzi, bez kompromisů v chuti. Díky tomu můžete očekávat prémiový produkt, který nese známky tradičního italského umění a téměř 160 let staré receptury Martini. Martini Floreale je osvěžující, lehký aperitiv s nádechem pelyňku a římského heřmánku z Pancalieri. Naopak Martini Vibrante nabízí ovocný, vyvážený profil s tóny italského bergamotu a pomeranče. Oba produkty jsou bez umělých přísad, příchutí a lepku.

Rostoucí trend Low & No

Stále více lidí se zajímá o zdravý životní styl a preferuje produkty s nízkým či nulovým obsahem alkoholu. Spotřebitelé se nechtějí vzdávat společenských setkání, ale zároveň hledají nápoje, které odpovídají jejich novým návykům. Podle zpráv IWSR vzroste trh s nealkoholickými produkty do roku 2024 o 34 %. Tento trend je tažen poptávkou po snížení konzumace alkoholu, aniž by se spotřebitelé museli zcela zříci jeho užívání. Martini tak odpovídá na tento zájem řadou Floreale a Vibrante, která nabízí skvělou alternativu pro ty, kteří chtějí zažít radost z aperitivu, ale bez alkoholu.

Helveti.cz - Hodinky Tissot od specialistů

Nová řada Martini Floreale a Vibrante s ~0% alkoholu

Martini Floreale a Vibrante přináší klasický italský zážitek s ~0% alkoholu. Floreale je květinový aperitiv s jemnými tóny pelyňku a heřmánku z Pancalieri, zatímco Vibrante okouzlí svěží ovocnou chutí bergamotu a pomeranče. Oba nápoje si můžete vychutnat kdykoliv během dne a vychutnat si tak esenci italského života naplno. Produkty jsou nyní dostupné i na českém trhu.

Přečtěte si také:  Naše šumivá vína dobývají svět! Jaké vybrat na konec roku? Tipy pro vás nachystala národní sommelierka Klára Kollárová

Perfektní servírování:

Martini Floreale a Vibrante se nejlépe podávají samostatně s kostkami ledu, nebo ve složení 50/50 s tonikem a plátkem citronu nebo pomeranče, podávané ve sklenici balónového tvaru.

Zažijte italské „dolce vita“ s Martini kdykoliv a kdekoliv – nyní i bez alkoholu!